Sholicha's Blog

June 10, 2011

Tugas sofftskill Bhs.Inggris Bisnis 2 (direct and Inderect)

Filed under: Uncategorized — sholicha @ 2:20 am

TUGAS SOFTSKIIL

BHS. INGGRIS BISNIS 2

 

Nama              : Amalin Sholecha

NPM                : 20207093

Kelas                : 3EB06

Materi             : SoaL PG direct and Inderect Speech

1. She  says, “I’am a clever student”. Bila dalam bemtuk Inderect maka…

a. She says that he is a clever

b. She says that his a clever

c. “that he is a clever”, she says

Answer            : A

2. She told me, “The women comes”. Bila dalam bemtuk Inderect maka…

a. She told me that the woman came

b. She said that the woman was coming

c. She said that the woman had come

Answer            : A

3. She said, “The woman is coming”. Bila dalam bemtuk Inderect maka…

a. She told me that the woman came

b. She said that the woman was coming

c. She said that the woman had come

Answer            : B

4. She said, “The woman has come”. Bila dalam bemtuk Inderect maka…

a. She told me that the woman came

b. She said that the woman was coming

c. She said that the woman had come

Answer            : C 

5. She said, “The woman has been coming”. Bila dalam bemtuk Inderect maka…

a. She said that the woman had been coming

b. She said that the woman had come the night before

c. She remarked that the woman had been coming

Answer            : A

6. She said that the woman had come the night before. Bila dalam bentuk derect maka…

a. She remarked, “The woman was coming”.

b. She said, “The woman came last night”.

c. She said, “The woman would come if she were you”.

Answer            : B

7. She remarked that the woman had been coming. Bila dalam bemtuk Inderect maka…

a. She remarked, “The woman was coming”.

b. She said, “The woman came last night”.

c. She said, “The woman would come if she were you”.

Answer            : A

8. She said that the woman would come. . Bila dalam bemtuk Inderect maka…

a. She remarked, “The woman was coming”.

b. She said, “The woman will come”.

c. She said, “The woman would come if she were you”.

Answer            : B

9. She said that the woman would have come if she had been me. Bila dalam bemtuk Inderect maka…

a. She remarked, “The woman was coming”.

b. She said, “The woman will come”.

c. She said, “The woman would come if she were you”.

Answer            : C

10. She said that the woman would be coming. Bila dalam bemtuk Inderect maka…

a. She remarked, “The woman was coming”.

b. She said, “The woman will be coming”.

c. She said, “The woman would come if she were you”.

Answer            : B

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: